Onze opdrachtgevers: een gevarieerde groep

De meeste van onze opdrachtgevers, tachtig procent, zijn overheden, semi- overheden en door de overheid gefinancierde instellingen. Het betreft hier een brede groep, die varieert van ministeries en gemeenten tot zorginstellingen en instituten voor wetenschappelijk onderwijs en onderzoek. Binnen deze groep voeren de culturele instellingen – speciale en wetenschappelijke bibliotheken, musea, archieven, omroepen – de boventoon.

Twintig procent van onze opdrachtgevers is werkzaam in de zakelijke dienstverlening. Ook hier is de variatie groot: we werken – om een paar voorbeelden te noemen – voor advocatenkantoren, organisatie-adviesbureaus, reclamebureaus, IT-bedrijven, vastgoedkantoren en banken.

In de loop van ons bestaan sinds 1986 hebben we bij honderden klanten onderzoek gedaan en projecten uitgevoerd. De adviseurs zijn thuis in alle typen bibliotheken en archieven, zowel bij de overheid als in het particuliere bedrijfsleven. De laatste jaren zijn we vooral actief in de culturele wereld. De muziek- bibliotheek, de museumbibliotheek en het wetenschappelijk archief zijn de speerpunten. Maar ook op andere terreinen van cultureel erfgoed zetten wij ons volledig in.